FÖRETAG / FÖRENINGAR / ORGANISATIONER

HETU Recycle AB erbjuder företag, föreningar, organisationer samt myndigheter det absolut mest miljövänliga alternativ som idag erbjuds i Sverige gällande frågor kring all elektronik som används inom verksamheten. Genom ett nära samarbete och öppen dialog erbjuder vi kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar efter era behov som allt oftast kan tillgodoses med betydligt mindre medel och med samma hållbarhet som nya produkter. Vi kan erbjuda en helhetslösning med en egen kontaktperson/tekniker för all typ av service och reparationer.

Telefoni

Vi erbjuder Telefoner av alla slag men rekommenderar iPhone eftersom vi då får chansen att använda våra egna renoverade produkter och på sätt främja miljön. De telefoner som Redivivus erbjuder är s.k. pre-owned telefoner vilket direkt betyder att telefonen tidigare varit använd men klarat sig genom vår kvalitets-process där den reparerats och lämnas ut med 3 månaders garanti. Våra telefoner levereras alltid med original-kvalité.

Om de telefoner som våra kunder köper av oss får en skada eller av någon anledning kräver en reparation så erbjuder Redivivus sina kunder 15% rabatt på samtliga reparationer.

Abonnemang

Vi har även ett abonnemang som erbjuds om kunden så önskar, MyBeat-abonnemang. Detta är ett nytt och väldigt förmånligt abonnemang där ni som verksamhet styr över era abonnemangs former. Ni kan ändra dessa från dag till dag direkt i appen och på så sätt minimera kostnaderna. MyBeat använder sig av Telenors nät som är en av de bättre på marknaden. Ingen bindningstid.

Datorer

Vi erbjuder reparationer, recyclad hårdvara med garanti och ett miljövänligt sätt för våra företagskunder att avveckla befintlig hårdvara. Vi kommer även att erbjuda säker radering av information och hårddisk räddningar. Vi hoppas även kunna erbjuda “recyclade” paket med hårdvara till fördelaktigare priser med service och garantier.

Nätverk, servrar och molnfunktioner

Genom våra nära lokala samarbeten kan vi även erbjuda nätverk, servrar, moln-funktioner etc. över hela Mälardalen. Även det nätverk som erbjuds via Redivivus är en mer miljövänlig lösning då våra samarbetspartners gällande nätverk arbetar med oss inom den elektroniska återanvändningen där all utrustning inte behöver vara nytt fabrikat. Självklart lämnas exakt samma garanti som erbjuds från liknande verksamheter.

Hemsidor

Vi erbjuder även att skapa hemsidor för ett överkomligt pris. Vi har ca 2500 hemsidor i vårt bagage och kan väldigt effektivt skapa den hemsida som just er verksamhet kräver. Vi besitter kompetens långt utöver skapandet av hemsidor så tveka ej att hör av er oavsett problematik så ser vi till att skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet.

Tillbehör

Vårt nätverk gällande elektronisk återanvändning förser oss med möjligheten att erbjuda våra kunder tillbehör så som mus, tangentbord, kablar etc. för en betydligt lägre kostnad än andra aktörer som erbjuder nyproducerat. Även dessa tillbehör lämnas med garanti och rabatt på reparation om olyckan skulle vara framme.

Vi har även ett nätverk av leverantörer lokalt som kan förse oss med kompletterande tillbehör om vårt lager inte kan tillgodose våra kundens begäran.

TV-apparater, digital skyltning

Om er verksamhet kräver digital skyltning av något slag kan vi erbjuda återanvända tv-apparater för reducerat pris. Installation, service samt garanti-reparationer ingår i priset under ett år. Därefter erbjuder vi 15% på reparation på enheten. TV-apparater arbetar vi fram efter behov och är en beställningsvara, leveranstiden kan variera efter kundens önskan och vad som finns tillgängligt.

Med en service-minded avdelning för tv-apparater så råder det ingen tvekan om att vi möter kundens krav på vad som kan komma.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search