Vi önskar att bli kontaktade via Facebook för privata reparationer eftersom chatt-funktionen ger oss möjligheten till en dialog innan besök för att reducera kundens väntetid.

Vi renovera och använder endast original-delar som leder till att vi till skillnad från många endast har en prislista, prisförslaget presenteras för våra kunder via Facebook efter dialog.

Vi är väldigt kostnadseffektiva på originalmarknaden eftersom vi använder våra egna originaldelar under reparationer.

Telefoner

Vi utför reparationer på främst Apple-produkter, för att det på så sätt blir absolut mest miljövänligt. Eftersom vi främst renoverar Apple-skärmar i vår verkstad så blir vårt avfall minimal vid varje reparation. Istället för att den defekta LCD-skärmen byts ut så renoveras den och åter monteras på telefonen. Avfallet blir endast glaset och inte en hel LCD-skärm. Vi reparerar även andra delar av telefonen förstås, så som batteribyte, mikrofoner, högtalare etc. Samtliga reparationer genomförs med sex månaders garanti.

Vi tar även emot reparationer från andra tillverkare så som Samsung, dock så finns här en leveranstid och vi blir inte kostnadseffektiva. Våra tekniker har dock flera års erfarenhet av andra tillverkare.

Surfplattor

Vi reparerar surfplattor från både Apple och Samsung i vår specialanpassade verkstad. Samtliga modeller hanteras och även här önskar vi att bli kontaktade via Facebook för enklare dialog. Prisförslag, leveranstid, reparationstid samt tidsbokning sker via Facebook. Vi använder oss av de bästa möjliga delar som finns på marknaden och lämnar sex månaders garanti även på surfplattor.

Datorer

Datorer av samtliga tillverkare är välkomna då vår hårdvara kompetens är bred. En kombinerad kompetens av både mjukvara och hårdvara gör att våra tekniker kan på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt presentera en lösning just för din dator.

Eftersom nya originaldelar kan vara väldigt kostsamt från märkes leverantörerna alternativt gått ur produktion så kan vi erbjuda reparationer och delar till bra priser på ett miljömässigt och billigare sätt med samma garantier eller bättre än om du skulle köpa från huvudleverantören.

Utöver hårdvara/mjukvaru-reparationer så utför vi även om formateringar samt hårddiskrensningar och mekanisk destruktion av hårddiskar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search